Vissza

Szerzői jog és felhasználói licensz

Copyright © 1977-2002. A Nukleáris Medicina Tankönyv a Debreceni Egyetem Nukleáris Medicina Tanszék tulajdona. Minden jog fenntartva.

A Nukleáris Medicina Tankönyv (továbbiakban: "NMTK") megtekintésével illetve lemásolásával Ön elismeri, hogy elolvasta, megértette és elfogadja az alábbi feltételeket:

Ön szabadon, ingyenesen használhatja, eredeti formájában másolhatja és továbbadhatja a Tankönyv tartalmát, feltéve, hogy MINDEN másolat illetve annak minden különálló részlete, amit készített, tartalmazza az alábbiakat:

  1. Csatolást ill. URL-t az eredeti Nukleáris Medicina Tankönyvre
  2. Az eredeti szerzői jogi nyilatkozatot vagy az alábbi formájú megjegyzést:
    "Copyright © [dokumentum dátuma] Debreceni Egyetem Nukleáris Medicina Tanszék. Minden jog fenntartva.
    http://www.nmc.dote.hu/nmtk/copyright.htm "
    (Lehetőleg hypertext formátumban, de a szöveges leírás is megfelel.)

Ha a hely megengedi, ezen MEGJEGYZÉS teljes szövegét csatolni kell az új dokumentumhoz. Kérjük, hogy az NMTK szerzőinek nevét foglalja bele minden olyan dokumentumba, amelyhez a NMTK tartalmát vagy annak bármely részletét felhasználták.

Ezen licensz nem jogosítja fel a NMTK semmilyen megváltoztatására, illetve belőle származtatott dokumentumok létrehozására.

A SZERZŐI JOG TULAJDONOSA ILLETVE A SZERZŐK NEM VÁLLALNAK FELELŐSSÉGET SEMMILYEN KÖZVETLEN, KÖZVETETT KÁRÉRT, AMI EZEN DOKUMENTUM VAGY TARTALMA BÁRMILYEN FELHASZNÁLÁSA SORÁN FELLÉP.

A szerzői jog tulajdonosának vagy a szerzőknek a neve és a NMTK semmilyen részlete NEM használható semmilyen hirdetés vagy reklám-célú kiadvány részeként egyedi, írásbeli engedély nélkül.

(Legutóbb módosítva 2002. febr. 12-én)

Vissza